Afgelopen zaterdag stond in de Leeuwarder Courant een beknopte versie van mijn lezing voor Wetterskip Fryslân over de twee gezichten van onze waterhuishouding.
Hier een link (gratis):

lc.nl/opinie/Is-het-water-alle

Hij ligt klaar. Vanavond geef ik samen met Sjoerd Beugelsdijk en Anne -Goaitske Breteler de Caspar di Robles-lezing voor Wetterskip Fryslân.
Morgen verslag in de Leeuwarder Courant, zaterdag op de opiniepagina's van dezelfde krant een samenvatting van mijn deel van de lezing.

Gisteren, geconcentreerd bezig met iets anders, snel een ingeving op papier gekrabbeld. Papier in broekzak gefrommeld en later onnadenkend broekzak geleegd. Vandaag me herinnerd dat ik aantekening had gemaakt, vuilnisbak omgekeerd en nu heb ik dit. Suggesties?

Nu met plaatjes:
Morgen in Museum Belvédère in (bij ) vertel ik over De . Toegang tot (een deel van) het prachtige museum is inbegrepen. Organisatie
slahheerenveen.nl/

-boost wordt gewaardeerd, ik ken nog niet zo veel mensen hier... ;-)

Uit!
Een beeldend geschreven en boordevol boek over de geschiedenis van het leven op deze planeet. Paleobioloog Thomas Halliday tovert aan de hand van fossiele vondsten hele werelden tevoorschijn. Veel geleerd, deze reis door de diepe tijd relativeert de waan van de dag een beetje.

Gisteren een sprankelend college van ⁦O.C. Hooymeijer⁩ bijgewoond over de niet-bestaande vogels van Europa, vandaag zitten er doodleuk zeven (!) ransuilen in de boom voor mijn huis (en die bestaan echt).

Mastodon

Mastodon server beheerd door een Nederlandse ontwikkelaar.